Telefonul cusher vine direct din Israel, cu o tematică iudaică

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.260 ori
<b>Telefonul cusher vine direct din Israel, cu o tematică iudaică</b>Putem spune în sfârșit că toate nișele au fost atinse... Dacă la un moment dat am văzut un telefon Nokia budist, ei bine iată că acum există și un telefon iudaic, care vine direct din Israel. Din păcate acesta nu este produs de compania modu,...

Putem spune în sfârșit că toate nișele au fost atinse... Dacă la un moment dat am văzut un telefon Nokia budist, ei bine iată că acum există și un telefon iudaic, care vine direct din Israel. Din păcate acesta nu este produs de compania modu, cu sediul în aceeași țară.

Un alt punct în minus al acestui handset este lipsa completă a funcțiilor care l-ar face un smartphone: servicii de socializare, trimitere de meaje sau email. Acesta este strict un device care permite realizarea de apeluri telefonice și nu știm încă dacă el vine cu Android sau nu, dar având în vedere prezentarea sa pe site-ul Android Community, șansele sunt mari ca acesta să fie OS-ul ales.

Interesant e faptul că apelurile telefonice desfășurate în perioada Sabbath-ului (care teoretic sunt interzise de această sărbătoare) vor fi taxate cu 3.70 dolari pe minut. Să fie acest tarif de fapt o metodă de a-i îndemna pe cei care țin Sabbath-ul să îl respecte?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×