Motorola Xoom abia a atins 250.000 de unități vândute

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.509 ori
<b>Motorola Xoom abia a atins 250.000 de unități vândute</b>Apreciez onestitatea celor de la Motorola care au oferit cifre oficiale și nu ales să nu vorbească despre cifra de vânzări cum face acum Microsoft cu telefoanele pe Windows Phone 7 - s-a vorbit de milestone-ul a 2 milioane unități în ianuarie 2011...

Apreciez onestitatea celor de la Motorola care au oferit cifre oficiale și nu ales să nu vorbească despre cifra de vânzări cum face acum Microsoft cu telefoanele pe Windows Phone 7 - s-a vorbit de milestone-ul a 2 milioane unități în ianuarie 2011 și de atunci o tăcere explicabilă doar dacă cifra este mică. Motorola a sperat mult cu tableta lor cu Tegra 2 și Android 3.0 HoneyComb, dar vânzările nu au fost deloc cele dorite. Totuși ar trebui analizate ce a făcut ca această tabletă să nu atingă volumul dorit de producător. Motorola Xoom poate fi achiziționată de la sfârșitul lui februarie 2011. Spre comparație iPad 2 a atins 300.000 în prima zi de lansare.

Posibile cauze ale lipsei de interes: iPad 2, lipsa flash și integrarea sa ulterioră prin instalarea Flash 10.2, versiunea 4G disponibilă ulterior. Rămân la prima din listă și anume iPad 2. A sosit pe 2 martie, se vinde bine și a punctat exact unde trebuie. Xoom este mai groasă, tot cu procesor dual-core, un ecran cu o rezoluție superioară, dar nu cu o tehnologie care să ofere o vizibilitate mai bună în browsing sau la vizualizat video și foto.

Lipsesc aplicațiile optimizate pentru rezoluția și dimensiunile displaylui pe când iPad 2 are peste 60.000 de aplicații destinate. Nu numai Xoom înregistrează cifre slabe ca unități vândute ci și celelalte tablete cu Android 3.0. La acest moment se poate spune că nu oferă o experiență superioară față de tableta Apple. Sunt cu o grosime mai ridicată și asta le face a părea și mai butucănoase. Interesant va fi cum se va descurca Galaxy Tab 10.1 și mai ales că Samsung cu Galaxy Tab în 2010 nu a realizat cine știe ce.

Există informații neoficiale potrivit cărora eMAG ar urma să aducă Xoom pe plan local. Este știut faptul că Motorola se mișcă mai greu cu lansările din .ro, dar poate că acum sunt impulsionați de vânzările slabe și grăbesc deschiderea și către piețe emergente precum cea din România.

Motorola XOOM video preview de la MWC 2011:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×