Telefonul de 13 euro soseste in Europa - foloseste-l si arunca-l

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.301 ori
<b>Telefonul de 13 euro soseste in Europa - foloseste-l si arunca-l</b>Telefonul Hop-on HOP1900 Grafitti a adus moda telefoanelor ieftine care se pot arunca oricand in SUA, iar aceste terminale vor poposi cat de curand si in Europa la pretul de 13 euro. Printr-o comanda de 10.000 de unitati, un misterios distribuitor va...

Telefonul Hop-on HOP1900 Grafitti a adus moda telefoanelor ieftine care se pot arunca oricand in SUA, iar aceste terminale vor poposi cat de curand si in Europa la pretul de 13 euro.

Printr-o comanda de 10.000 de unitati, un misterios distribuitor va oferi aceste produse si publicului de pe "Batranul Continent". Avem de-a face cu un terminal fara display, foarte ieftin, practic de "unica folosinta". Varianta europeana a handsetului va include suport pentru conectivitate GSM (900/1800 MHz) si va fi bazata pe componente produse de Texas Instruments. Desi veti fi tentati sa aruncati telefonul la gunoi dupa cateva utilizari, va amintim ca handsetul ar trebui mai degraba reciclat, in ciuda faptului ca nu dispunem de pubele speciale pentru metal.

Remarcam prezenta butonului de apel la "911", celebrul numar de urgenta american, inlocuit evident in Europa cu 112, cele 3 cifre care ne duc cu gandul la procedura de infringement in cazul Romaniei. Suntem curiosi cat rezista bateria acestui terminal, de vreme ce specificatiile sale nu sunt deloc interesante, lipsindu-i camera, memoria interna, display-ul sau functiile multimedia.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×