Telefonul de gaming Nubia Red Magic se vinde de mâine pe nuanţa "Flame Red"; Iată cât costă

1.129 ori
<b>Telefonul de gaming Nubia Red Magic se vinde de mâine pe nuanţa "Flame Red"; Iată cât costă</b>Începând de mâine cei de la ZTE vor pune în vânzare și nuanța Flame Red a smartphone-ului de gaming Nubia Red Magic, dispozitiv ce se remarcă prin design-ul spectaculos și prin hardware-ul ce duce orice joc actual în grafică high-end

Unul dintre cele mai puţin popularizate telefoane de gaming este probabil Nubia Red Magic de la ZTE, care a debutat în aprilie şi de abia acum ajunge în magazine. Va începe să se vândă de mâine pe nuanţa "Flame Red" şi avem detalii mai jos.

Rival pentru Xiaomi BlackShark şi Razer Phone, acest model vine la preţul de 439 dolari şi comenzile încep de dimineaţa pe site-ul oficial Nubia. Faţă de alte telefoane de gaming, acest model se remarcă prin cele 4 decupaje speciale în spate pentru aerisirea componentelor. Răcirea se face pe bază de aer, iar terminalul are şi un mecanism pe bază de grafit, care permite disiparea căldurii pe 3 straturi.

Nubia Red Magic

În plus există şi o zonă de iluminare RGB în spate, atât de apreciată de gameri, fie că vorbim despre luminile Chroma de la RAZER sau Aura de la ASUS. Telefonul ZTE mai aduce şi un buton special care oferă un boost de performanţă la gaming, limitează procesele din fundal, respinge apelurile şi notificările şi oferă gaming neîntrerupt.

Dotările includ o cameră de 24 de megapixeli în spate şi una frontală de 8 MP, dar şi un procesor Snapdragon 835, 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Există şi o baterie de 3800 mAh şi un ecran Full HD+ de 5.99 inch, cu aspect 18:9 şi rată de contrast de 1500:1. Iniţial produsul a fost disponibil prin platforma de crowdfunding Indiegogo la suma de 399 dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×