Digi/RCS&RDS aniversează 25 de ani de prezenţă în România prin campania "De 25 de ani, conectaţi #Nelimitat" (Video)

2.593 ori
<b>Digi/RCS&RDS aniversează 25 de ani de prezenţă în România prin campania "De 25 de ani, conectaţi #Nelimitat" (Video)</b>În această săptămână Digi Mobil / RCS&RDS a anunțat lansarea primei sale campanii de imagine corporate prin intermediul căreia își prezintă evoluția din ultimii ani. Acest spot este unul care marchează aniversarea de 25 ani de prezență

Digi/RCS&RDS a anunţat în această săptămână lansarea primei sale campanii de imagine corporate, prin care îşi prezintă evoluţia în ultimii ani, împreună cu societatea românească. Totul se face sub sloganul "De 25 de ani, conectaţi #Nelimitat". Avem detalii despre campanie mai jos.

E vorba despre modul în care Digi/ RCS&RDS a intrat în vieţile oamenilor, fie prin televiziunea prin cablu, Internet sau telefonia fixă, apoi cea mobilă. Pe parcursul a un sfert de secol compania a oferit servicii de comunicare clienţilor săi şi acum vrea să prezinte această evoluţie printr-o campanie de imagine. Serghei Bulgac, CEO al grupului Digi/RCS&RDS a declarat următoarele despre campanie:

Campania arată cum Digi|RCS & RDS a contribuit la îmbunătățirea vieții românilor, introducând treptat tehnologii tot mai performante și conținuturi tot mai diverse. Azi, grație unei viziuni de business curajoase, suntem lideri în România pe piața serviciilor de televiziune prin cablu și a serviciilor de internet. Ca să ajungem aici, am muncit, am inovat, am experimentat, am făcut pionierat în domeniul telecomunicațiilor.

Așa am reușit să le oferim milioanelor de abonați servicii de comunicații electronice de cea mai bună calitate la prețuri competitive și să ducem brand-ul Digi dincolo de granițe, în Ungaria, Spania, Italia. Suntem mândri de aceste reușite ale echipelor noastre, obținute cu ajutorul unei rețete unice: am fost și suntem conectați nelimitat la aspirațiile românilor.

Evident există şi un spot TV pentru aceasta campanie, realizat pe baza momentelor din viaţa unui român născut în zilele Revoluţiei din 1989. Pe parcursul unui minut vedem cum copilul se naşte, creşte, priveşte la televizor meciurile naţionalei, cum se conectează prima oară la Internet, cum sărbătoreşte intrarea în UE şi cum se uită la Digi Sport, apoi comunică prin videoconvorbire via Digi cu cei dragi.

Spotul a fost realizat cu oameni obişnuiţi şi nu cu actori profesionişti. S-a filmat într-un garaj din Militari, Şcoala Generală Numărul 8 Campina, o terasă din zona Ateneului Roman şi barajul Paltinu din Parahova. Campania aceasta durează o lună începând din 27 august şi se desfăşoară la radio, TV, în online şi social media. Spotul va rula în toamnă şi în cinematografe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×