Telefonul dual boot Android/Firefox Geeksphone Revolution primește specificații noi

750 ori
<b>Telefonul dual boot Android/Firefox Geeksphone Revolution primește specificații noi</b>Geeksphone este un startup cu planuri foarte mari de viitor, care includ un telefon dual boot cu Android și Firefox. Aceasta este aceeași companie care a lansat primele telefoane Firefox OS pentru dezvoltatori. &nbsp; Ei bine astăzi vedem primele...

Geeksphone este un startup cu planuri foarte mari de viitor, care includ un telefon dual boot cu Android și Firefox. Aceasta este aceeași companie care a lansat primele telefoane Firefox OS pentru dezvoltatori.

Ei bine astăzi vedem primele imagini oficiale și specificații detaliate pentru viitoarul lor telefon, numit Revolution. Terminalul va putea face trecerea între Android și Firefox OS/Boot2Gecko fără vreun pic de lag, se pare. Acest handset fusese anunțat cu un display IPS de 4.7 inch, cu rezoluție qHD, un procesor Intel Atom Z2560 de 1.6 GHz (dual core), iar acum aflăm dotări în plus.

Telefonul dual boot Android/Firefox Geeksphone Revolution primește specificații noi

Aparent, acum primim 1 GB RAM, 4 GB memorie internă, slot microSD și baterie de 2000 mah. Avem parte și de o cameră de 8 MP în spate, capabilă de captură Full HD la 30 FPS și o cameră frontală de 1.3 MP. Cofondatorul Geeksphone, Rodrigo Silva-Ramos afirmă că acest produs va costa puțin peste de 200 de euro și că se va livra până pe 14 februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×