Samsung lansează o variantă de Galaxy S4 cu LTE-A și spate din imitație de piele

2.967 ori
<b>Samsung lansează o variantă de Galaxy S4 cu LTE-A și spate din imitație de piele</b>Samsung a lansat astăzi oficial o nouă versiune de Galaxy S4, care aduce suport LTE-A și un spate din imitație de piele. Acest spate a fost prezent atât pe Galaxy Note 3, cât și pe Galaxy Note 10.1 2014 Edition. &nbsp; Noul terminal vine cu un...

Samsung a lansat astăzi oficial o nouă versiune de Galaxy S4, care aduce suport LTE-A și un spate din imitație de piele. Acest spate a fost prezent atât pe Galaxy Note 3, cât și pe Galaxy Note 10.1 2014 Edition.

Noul terminal vine cu un procesor Snapdragon 800 și și suport LTE-A, adică o conexiune cu viteza de download de 150 Mbps. Galaxy S4 2014 Edition e disponibil în 3 variante de culoare: auriu/ros și alb, auriu/roz și negru și negru simplu. Terminalul va debuta evident în Coreea de Sud pentru început, prin toți 3 marii operatori.

Samsung lansează o variantă de Galaxy S4 cu LTE-A și spate din imitație de piele

Handsetul are 16 GB memorie internă, slot microSD și deocamdată nu ne așteptam la o lansare internațională. Acest model nu va ajunge probabil în Europa prea curând și singura șansă de a-l vedea va fi probabil expus la MWC 2014 în Barcelona, luna viitoare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×