Telefonul dual core versus cel mai subțire smartphone din lume: LG Optimus 2X vs Xperia Arc (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 3.378 ori
<b>Telefonul dual core versus cel mai subțire smartphone din lume: LG Optimus 2X vs Xperia Arc (Video)</b>Engadget are pentru voi un duel mai de calitate decât cel dintre doi luptători de categorie grea. Este vorba despre o comparație la nivel de look și design între primul telefon dual core, LG Optimus 2X, și cel mai subțire telefon din lume, Sony...

Engadget are pentru voi un duel mai de calitate decât cel dintre doi luptători de categorie grea.Este vorba despre o comparație la nivel de look și design între primul telefon dual core, LG Optimus 2X, și cel mai subțire telefon din lume, Sony Ericsson Xperia Arc. Vă reamintim că acesta are grosimea de doar 8.7mm.

Ambele terminale rulează Android și vor fi prezentate la MWC 2011, cu mențiunea că LG Optimus 2X este deja în vânzare în Europa, în vreme ce pentru Arc mai avem de așteptat. Xperia Arc face parte dintr-o tripletă de noi smartphone-uri Sony Ericsson, care le mai include și pe PSP Phone aka Xperia Play și modelul poreclit "Vivaz 2" aka Xperia Neo.

Telefonul dual core versus cel mai subțire smartphone din lume: LG Optimus 2X vs Xperia Arc (Video)

și LG Optimus 2X intră într-o tripletă gata de MWC 2011, partener de prezentare cu LG Optimus 3D și Optimus Black. Verdictul celor de la Engadget? Sony Ericsson Xperia Arc arată foarte, foarte bine, iar designul său curbat este perfect pentru mâna utilizatorului. în plus, acest handset subțire și ușor are un display impresionant de 4.2 inch, care folosește din plin tehnologia Sony de pe televizoarele BRAVIA.

în schimb, LG Optimus 2X este mai modest la capitolul design, dar un adevărat monstru la hardware, cu al său CPU Tegra 2, gata de a rula Android 2.3, 2.4 și poate chiar Honeycomb. Ce veți alege? Designul atractiv sau puterea de sub carcasă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×