Ceasul telefon LG costa 1450 de dolari, nici Dick Tracy nu l-ar cumpara

Autor:  | Publicat în:  LG 4.138 ori
<b>Ceasul telefon LG costa 1450 de dolari, nici Dick Tracy nu l-ar cumpara</b>Nici macar fanul si pionierul (imaginar) al ceasurilor telefon n-ar cumpara un LG Watch Phone la pretul de 1450 de dolari, care tocmai a fost anuntat pentru acest terminal... Poate Adrian Mutu sa faca acest lucru, pentru a-si asorta Vertu-ul cu ceva mai...

Nici macar fanul si pionierul (imaginar) al ceasurilor telefon n-ar cumpara un LG Watch Phone la pretul de 1450 de dolari, care tocmai a fost anuntat pentru acest terminal... Poate Adrian Mutu sa faca acest lucru, pentru a-si asorta Vertu-ul cu ceva mai decent.

Orange a anuntat inspaimantatorul pret de mai sus pentru acest nou terminal, care are toate sansele sa fie cel mai scump din portofoliul operatorului portocaliu. Din fericire exista optiunea de a-l cumpara la pretul de "doar" 727 dolari cu un abonament ce va va face mai saraci cu 58 de dolari in fiecare luna.

Desi acest ceas telefon LG este dotat cu touchscreen, suport pentru conectivitate 3G si o interfata promitatoare, inca n-am gasit justificarea pentru pretul sau. Sa fie cumva mecanisme aurite ascunse inauntru sau am ratat noi niste cristale Swarovski?

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×