Telefonul face omul: cum sunt vazuti utilizatorii de iPhone, telefoane Android si BlackBerry

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 2.344 ori
<b>Telefonul face omul: cum sunt vazuti utilizatorii de iPhone, telefoane Android si BlackBerry</b>Daca sunteti utilizator de iPhone, BlackBerry sau telefon Android, aflati ca aveti o imagine speciala in ochii utilizatorilor de oricare dintre celelalte 2 terminale din insiruirea de mai devreme. Este binecunoscuta animozitatea dintre fanii Android si...

Daca sunteti utilizator de iPhone, BlackBerry sau telefon Android, aflati ca aveti o imagine speciala in ochii utilizatorilor de oricare dintre celelalte 2 terminale din insiruirea de mai devreme. Este binecunoscuta animozitatea dintre fanii Android si posesorii de iPhone, dupa cum posesorii de BlackBerry traiesc intr-un univers corporatist propriu. Nimic nu poate descrie situatia mai bine decat benzile desenate de mai jos:

Utilizatorii de iPhone vad posesorii de modele Android drept "tocilari" sau obsedati de tehnologie, in vreme ce posesorii de BlackBerry-uri sunt considerati batrani, corporatisti si invechiti. Daca folosesti un iPhone, e probabil ca utilizatorii BlackBerry sa te considere un "bebelus", un incepator in ale smartphone-urilor, in vreme ce fanii Android pur si simplu te vor considera un fanatic Mac/Apple.

In plus, faptul ca atat de multe celebritati isi etaleaza iPhone-ul la TV ii poate face pe unii utilizatori sa se simta vedete. Asta in vreme ce BlackBerry-urile incap mereu pe mana unor oameni de afaceri precum Donald Trump si altii din tagma lui Gordon Gekko. Oare sub ce forma ar fi reprezentati posesorii de terminale Windows Phone 7/Windows Mobile in aceste benzi desenate? Dar Symbian?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×