Android pe telefonul fix: iDect Home Phone

Autor:  | Publicat în:  Android 1.506 ori
<b>Android pe telefonul fix: iDect Home Phone</b>Dupa ce a cucerit segmentul telefoanelor mobile si o parte din tableturi, Android isi face loc si pe telefoanele fixe, dand nastere unor modele precum iDect Home Phone. Terminalul vine cu un manager de contacte modern, un robot digital care raspunde la...

Dupa ce a cucerit segmentul telefoanelor mobile si o parte din tableturi, Android isi face loc si pe telefoanele fixe, dand nastere unor modele precum iDect Home Phone. Terminalul vine cu un manager de contacte modern, un robot digital care raspunde la apeluri in locul utilizatorului si o baterie impresionanta, care asigura 8 ore de convorbire cu o singura incarcare.

Oferit de compania Binatone, gadgetul costa 100 de euro si vine cu suport pentru conectivitate WiFi, alarma, calendar si un display touchscreen de 2.8 inchi, cu rezolutie de 320 x 240 pixeli. In plus, iDect Home Phone foloseste un slot pentru carduri microSD, suporta radio Internet, YouTube si include si un MP3 player.

Acest telefon cordless integreaza si un client email, Internet browser, widgeturi, difuzoare stereo (in dock) si sonerii polifonice. Mai multe detalii aflati de la Binatone.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×