Google Nexus Two amanat, din cauza problemelor de hardware

Autor:  | Publicat în:  Google 1.343 ori
<b>Google Nexus Two amanat, din cauza problemelor de hardware</b>Zvonurile indica ca Google lucreaza la handsetul Nexus Two cu aportul celor de la Samsung, iar terminalul va purta acest nume pentru ca vine cu o versiune "curata" de Android, fara customizari. Lansarea acestui model va coincide cu cea a lui Android 2.3...

Zvonurile indica ca Google lucreaza la handsetul Nexus Two cu aportul celor de la Samsung, iar terminalul va purta acest nume pentru ca vine cu o versiune "curata" de Android, fara customizari. Lansarea acestui model va coincide cu cea a lui Android 2.3 Gingerbread, dar se pare ca debutul telefonului nu va avea loc pe 8 noiembrie, asa cum aflasem in prealabil.

E drept ca Samsung are un eveniment oficial programat pentru luni 8 noiembrie, dar acesta presupune doar lansarea unui model de telefon Android si nu Nexus Two. In acest caz ne intrebam despre ce handset este vorba, sperand sa vedem o noua varianta de Galaxy S, eventual una dotata cu tastatura fizica.

In privinta lui Nexus Two, e posibil totusi ca telefonul sa debuteze pe 11 noiembrie, dar aparent intarzierile si incertitudinea se datoreaza unor probleme cu hardware-ul acestui smartphone, pe care le intampina producatorul sau. Nu cunoastem gravitatea problemelor, dar noul Nexus ni se pare deja tentant, mai ales dupa performantele primului model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×