Google Nexus Two amanat, din cauza problemelor de hardware

1.382 ori
<b>Google Nexus Two amanat, din cauza problemelor de hardware</b>Zvonurile indica ca Google lucreaza la handsetul Nexus Two cu aportul celor de la Samsung, iar terminalul va purta acest nume pentru ca vine cu o versiune "curata" de Android, fara customizari. Lansarea acestui model va coincide cu cea a lui Android 2.3...

Zvonurile indica ca Google lucreaza la handsetul Nexus Two cu aportul celor de la Samsung, iar terminalul va purta acest nume pentru ca vine cu o versiune "curata" de Android, fara customizari. Lansarea acestui model va coincide cu cea a lui Android 2.3 Gingerbread, dar se pare ca debutul telefonului nu va avea loc pe 8 noiembrie, asa cum aflasem in prealabil.

E drept ca Samsung are un eveniment oficial programat pentru luni 8 noiembrie, dar acesta presupune doar lansarea unui model de telefon Android si nu Nexus Two. In acest caz ne intrebam despre ce handset este vorba, sperand sa vedem o noua varianta de Galaxy S, eventual una dotata cu tastatura fizica.

In privinta lui Nexus Two, e posibil totusi ca telefonul sa debuteze pe 11 noiembrie, dar aparent intarzierile si incertitudinea se datoreaza unor probleme cu hardware-ul acestui smartphone, pe care le intampina producatorul sau. Nu cunoastem gravitatea problemelor, dar noul Nexus ni se pare deja tentant, mai ales dupa performantele primului model.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×