Telefonul Facebook e real! INQ Cloud Touch și Cloud Q, handseturi Android 2.2 axate pe socializare

Autor:  | Publicat în:  Facebook 2.178 ori
<b>Telefonul Facebook e real! INQ Cloud Touch și Cloud Q, handseturi Android 2.2 axate pe socializare</b>Iată că telefonul Facebook e real, chiar dacă nu poartă brandingul celebrei rețele de socializare. Cum altfel am putea numi un telefon axat pe Facebook, produs de INQ Mobile și cu Spotify în loc de player audio? &nbsp; INQ Mobile tocmai a lansat...

Iată că telefonul Facebook e real, chiar dacă nu poartă brandingul celebrei rețele de socializare. Cum altfel am putea numi un telefon axat pe Facebook, produs de INQ Mobile și cu Spotify în loc de player audio?

INQ Mobile tocmai a lansat două versiuni de "Facebook Phone", după cum aflăm din comunicatul lor de presă: INQ Cloud Touch și INQ Cloud Q. Ambele terminale rulează Android 2.2 și vor suporta actualizarea la Gingerbread în viitorul apropiat. Diferența dintre modelul Cloud Touch și Cloud Q constă în faptul că primul folosește un display HVGA de 3.5 inch, în vreme ce al doilea model se bazează pe un ecran de 2.6 inch.

INQ Cloud Touch va sosi pe piață în aprilie (în Marea Britanie), în vreme ce INQ Cloud Q va fi disponibil în trimestrul 3 al acestui an. Iată cum arată specificațiile lui Cloud Touch:

  • CPU: Qualcomm 7227, 600MHz
  • Conectivitate: triband HSPA, quadband GSM, EDGE, WiFi, Bluetooth, GPS, radio FM
  • Display: 3.5 inch, HVGA, capacitiv touchscreen
  • Memorie: slot microSD
  • Camera: 5MP, autofocus
  • Baterie: 1300mAh

Handsetul va sosi la pachet cu un card microSD de 4GB, un încărcător, cablu USB și headset stereo. Mai trebuie menționat că ambele terminale vor avea un meniu Home dedicat socializării via Facebook și gata oricând de a afișa un feed cu cele mai noi actualizări de status, fotografii, pagini web și clipuri video.

Telefonul Facebook e real! INQ Cloud Touch și Cloud Q, handseturi Android 2.2 axate pe socializare

Iată și o scurtă experienta hands on cu unul dintre aceste telefoane Facebook:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×