Telefonul Ferrari arata ca o masina, dar e mult mai ieftin

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 12.532 ori
<b>Telefonul Ferrari arata ca o masina, dar e mult mai ieftin</b>Aceeasi companie care a produs un telefon mobil ce arata exact ca un pachet de tigari soseste cu un terminal inedit, cel putin la capitolul design. Este vorba despre telefonul-masina Ferrari din imaginea urmatoare: Telefonul Ferrari F1 este dotat cu un...

Aceeasi companie care a produs un telefon mobil ce arata exact ca un pachet de tigari soseste cu un terminal inedit, cel putin la capitolul design. Este vorba despre telefonul-masina Ferrari din imaginea urmatoare:

Telefonul Ferrari F1 este dotat cu un display touchscreen LCD cu diagonala de 2.2 inch, suport pentru playback al fisierelor in format MP3, 3GP si MP4, plus suport pentru carduri transflash. Handsetul costa 120 de euro, ceea nu inseamna o suma foarte mare pentru un telefon mobil atat de original ca design. Evident, terminalul Ferrari nu beneficiaza de licenta celebrei scuderii sub semnul "calutului cabrat" si ne intrebam daca vom vedea un proces pe aceasta tema.

In cazul in care telefonul din imaginea de mai sus nu v-a multumit iata si telefonul-pachet de tigari Marlboro si ne intrebam din nou daca traznitii producatori au voie sa foloseasca acest brand. Produsul poarta numele de Cicarette box 668 si este un dual band GSM cu un display LCD cu diagonala de 1.8 inch. Terminalul cantareste 80 de grame si costa 86 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×