iPhone si Xbox ucid Internetul!

1.666 ori
<b>iPhone si Xbox ucid Internetul!</b>Internetul este pe moarte din cauza proliferarii celebrului terminal Apple iPhone, dar si din cauza consolei produse de Microsoft, Xbox. Cel putin asa afirma Jonathan Zittrain, profesor de la Oxford, care a trecut si pe la Harvard si Yale. Profesorul...

Internetul este pe moarte din cauza proliferarii celebrului terminal Apple iPhone, dar si din cauza consolei produse de Microsoft, Xbox. Cel putin asa afirma Jonathan Zittrain, profesor de la Oxford, care a trecut si pe la Harvard si Yale.

Profesorul afirma ca exista un soi de "dictatura" a acestor producatori, Apple si Microsoft care domina piata, fortand masele sa opteze pentru telefoanele/consolele lor. Din acest fenomen rezulta, conform aceluiasi "invatat" o moarte a inovatiilor si a Internetului. Cum a ajuns Zittrain la un astfel de rezultat? In nici un caz folosind o aplicatie matematica rulata pe un iPhone... Evident ca studiul sau ignora complet conceptul de open source, prezent practic peste tot acum.

Acei "dictatori" pe care ii numeste el se alatura unor nume ca Verizon si Comcast, care isi deschid portile (si softurile) developerilor, intr-o lume din ce in ce mai open source. Pentru ce s-au "luptat" cu FCC Google si Skype? Pentru deschidere si libertatea de consum a utilizatorilor. De ce nu vrea Yahoo! sa "se vanda" lui Microsoft? (pentru a evita trustizarea/pentru oferta prea mica).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×