Telefonul First Else, prezentat oficial la Londra, cu o interfata impresionanta

Autor:  | Publicat în:  Emblaze Mobile 997 ori
<b>Telefonul First Else, prezentat oficial la Londra, cu o interfata impresionanta</b>Compania israeliana Emblaze Mobile a prezentat oficial terminalul First Else, in cadrul unui eveniment organizat la Londra. Acest handset ruleaza un sistem de operare numit Else Intuition OS, bazat pe Linux si poate fi admirat mai jos. Interfata sa este...

Compania israeliana Emblaze Mobile a prezentat oficial terminalul First Else, in cadrul unui eveniment organizat la Londra. Acest handset ruleaza un sistem de operare numit Else Intuition OS, bazat pe Linux si poate fi admirat mai jos.

Interfata sa este atuul principal, ea promitand sa schimbe felul in care folosim telefoanele mobile. Handsetul vine cu GPS, o camera de 5 megapixeli cu autufocus, zoom digital de 8x, stabilizator de imagine, un jack audio de 3.5 mm, Bluetooth 2.0 si WiFi. Printre specificatiile sale se mai afla si un procesor TI OMAP 3430, conectivitate quad band, un display LCD de 3.47 inchi, cu rezolutie de 480 x 854 pixeli si o baterie de 1450 mAh.

Memoria interna a telefonului este de 16 GB, iar printre dotari se afla si 256 MB RAM, o tehnologie de anulare a zgomotului de fond, senzori de proximitate si iluminare si multe altele. Incredibila interfata a lui First Else poate fi admirata in urmatoarele clipuri video:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×