HP anunta smartphone-ul iPAQ Glisten

2.008 ori
<b>HP anunta smartphone-ul iPAQ Glisten</b>HP iPAQ Glisten este un smartphone pe care il stiam deja sub numele de Obsidian sau K3, iar el soseste acum in SUA prin AT&T sub aceasta noua denumire. Avem de-a face cu un business phone pe care il puteti admira in imaginea de mai jos: Smartphone-ul vine...

HP iPAQ Glisten este un smartphone pe care il stiam deja sub numele de Obsidian sau K3, iar el soseste acum in SUA prin AT&T sub aceasta noua denumire. Avem de-a face cu un business phone pe care il puteti admira in imaginea de mai jos:

Smartphone-ul vine cu un display touchscreen AMOLED de 2.5 inchi, cu rezolutie QVGA, o camera de 3.1 megapixeli, GPS, WiFi si suport pentru conectivitate 3G. Terminalul este disponibil deocamdata doar in SUA, la pretul de 180 de dolari, cu un abonament pe 2 ani.

Aflati si ca exteriorul sau este rezistent la zgarieturi, iar telefonul ruleaza Windows Mobile 6.5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×