HP anunta smartphone-ul iPAQ Glisten

Autor:  | Publicat în:  HP 1.981 ori
<b>HP anunta smartphone-ul iPAQ Glisten</b>HP iPAQ Glisten este un smartphone pe care il stiam deja sub numele de Obsidian sau K3, iar el soseste acum in SUA prin AT&T sub aceasta noua denumire. Avem de-a face cu un business phone pe care il puteti admira in imaginea de mai jos: Smartphone-ul vine...

HP iPAQ Glisten este un smartphone pe care il stiam deja sub numele de Obsidian sau K3, iar el soseste acum in SUA prin AT&T sub aceasta noua denumire. Avem de-a face cu un business phone pe care il puteti admira in imaginea de mai jos:

Smartphone-ul vine cu un display touchscreen AMOLED de 2.5 inchi, cu rezolutie QVGA, o camera de 3.1 megapixeli, GPS, WiFi si suport pentru conectivitate 3G. Terminalul este disponibil deocamdata doar in SUA, la pretul de 180 de dolari, cu un abonament pe 2 ani.

Aflati si ca exteriorul sau este rezistent la zgarieturi, iar telefonul ruleaza Windows Mobile 6.5.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×