Telefonul flexibil vine la anul! Samsung anunța display-uri flexibile pentru 2012

2.083 ori
<b>Telefonul flexibil vine la anul! Samsung anunța display-uri flexibile pentru 2012</b>în ultima vreme tot mai multe companii experimentează cu diferite formaturi de telefoane mobile, care mai de care mai inedite. Un lucru e sigur: viitorul e unul flexibil, de vreme ce atât Nokia, cât și Sony și Samsung au testat ecrane cu această...

în ultima vreme tot mai multe companii experimentează cu diferite formaturi de telefoane mobile, care mai de care mai inedite. Un lucru e sigur: viitorul e unul flexibil, de vreme ce atât Nokia, cât și Sony și Samsung au testat ecrane cu această abilitate. Ei bine, acum Samsung are și o perioadă de timp în minte pentru lansarea handseturilor flexibile.

Vicepreședintele secțiunii de relații cu investitorii la Samsung, Robert Yi afirma recent că spera ca la începutul lui 2012 compania sa să lanseze primele ecrane fiexibile. Acestea vor debuta cel mai probabil pe handseturi, conform aceluiași oficial. Cu o săptămână în urmă, în cadrul Nokia World 2011, am văzut un concept al finlandezilor care semăna destul de mult cu designul Nokia Morph, care făcea furori în 2008.

Dacă Morph se putea transforma în netbook, tableta sau telefon, fiind flexibil ca o bandă de cauciuc, ar trebui totuși să ne temperăm așteptările și să luăm în calcul ceva puțin mai realist. Spre exemplu, un smartphone cu margini flexibile sau cu un ecran care se curbează ușor este un bun început, dar să nu vă imaginați că deja vom vedea la anul pe piața telefoane care devin brățări și se mulează pe mâna utilizatorului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×