Cele mai populare recenzii de pe mobilissimo.ro În ultima jumătate de an

2.206 ori
<b>Cele mai populare recenzii de pe mobilissimo.ro În ultima jumătate de an</b>Site-ul nostru v-a obișnuit cu materiale video de calitate și recenzii de amploare ale celor mai hot telefoane din 2011. A fost un an cu multe premiere, iar sfârșitul lui 2011 este de-a dreptul electrizant cu lansarea unor telefoane precum iPhone 4S,...

Site-ul nostru v-a obișnuit cu materiale video de calitate și recenzii de amploare ale celor mai hot telefoane din 2011. A fost un an cu multe premiere, iar sfârșitul lui 2011 este de-a dreptul electrizant cu lansarea unor telefoane precum iPhone 4S, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note, Nokia Lumia 800.

Topul este făcut în funcție de numărul de vizualizări al articolelor și veți vedea că unele date sunt de-a dreptul interesante. Contează mult și cât de repede am primit sample-urile de test, dar și interesul publicului față de anumite modele.

1. HTC Sensation - 4.333 vizualizări

Review HTC Sensation

Un telefon care ca și hardware a stârnit unele discuții. Majoritatea s-au legat de Sense 3.0 care consumă resurse cât și de cei doar 1.1 GB ROM ce pălesc în fața a 16 GB oferiți de rivalul direct SGS II. Mi-a plăcut designul și cum se comportă smartphone-ul. L-am avut la test peste o lună de zile și aproape că mă atașasem de el.

Preț actual:2.089 lei

2. HTC ChaCha - 3.689 vizualizări

Review HTC ChaCha

îl am și acum la test, unul pe o perioadă îndelungată. Un qwerty phone care stă bine în mână, tastatură este ușor de accesat, aerisită și la un preț bun. L-aș recomandă pentru cei pasionați de socializare: facebook, twitter, mesaje.

Preț actual: 1.152 lei

3. Samsung I9100 Galaxy S II - 2.907 vizualizări

Review Samsung Galaxy S 2

Unul dintre cele mai bune și așteptat telefoane din 2011 la capitolul smartphone. și în topul nostru lunar s-a clasat pe poziția fruntașă în ultimele trei luni. Urmează o surpriză pe luna octombrie 2011.

Preț actual: 2.099 lei

4. Nokia N9 - 2.388 vizualizări

Review Nokia N9

Un telefon care a avut un preview în luna iulie 2011. Eu și Alex am fost la fața locului din partea mobilissimo.ro și v-am relatat impresiile lăsate de prototipurile de N9 ajunse și în țara noastră. Majoritatea recenziilor au fost pozitive. Să vedem ce va face Nokia cu feedback-ul primit. Altfel nu înțeleg de ce au ales să-l aducă în fața piață. Poate că vor porta interfața cu swipe pe telefoanele cu Windows Phone 7. Nokia N9 este dovada că un fanclub Nokia încă mai există.

Preț actual: 2.536 lei

5. Apple iPad 2 - 2.123 vizualizări

Review Apple iPad 2

Singura tabletă printre atâtea telefoane și asta pentru că interesul a fost mare. Se menține pe locul I în rândul nișei sale și asta se datorează și celor peste 100.000 de aplicații din App Store.

Preț actual: 2.099 lei

6. Apple iPhone 4S - 2.118 vizualizări

Review iPhone 4S

A adunat peste 2.000 de vizualizări în doar câteva zile. Primit cu reticență de presa de specialitate a ajuns să se vândă ca pâinea caldă, dacă ar fi să fac o comparație cu iz popular.

Preț actual: 2.999 lei

7. HTC Desire S - 1.979 vizualizări

Review HTC Desire S

Micuț și puternic, unul dintre multele premiere ale lui HTC din 2011. Urmașul lui HTC Desire ce a păstrat diagonala înaintașului, dar a adus un plus ca hardware și software.

Preț actual: 1.676 lei

8. Allview Q1 GET - 1.903 vizualizări

Review Allview Q1 GET

O supriză, vorbim de un dual-sim ce nici măcar smartphone nu poate fi considerat, dar s-a investit considerabil în promovarea pe tv.

Preț actual: 459 lei

9. LG Optimus 3D - 1.712 vizualizări

Review LG Optimus 3D

L-am văzut la lucru. Particul 3D face ca multe persoane să fie interesate de el. Unora le place, altora li se pare doar o fiță și consideră că nici tehnologia nu a evoluat prea mult sau că 4.3 inch este o diagonală mică spre a transpune 3D într-un mod relevant.

Preț actual: 1.963 lei

10. HTC Evo 3D - 1.655 vizualizări

Review HTC Evo 3D

Pachetul hardware de pe Evo 3D l-aș fi dorit pe Sensation. Este și primul telefon al HTC cu 1 GB RAM și două camere de 5 Megapixeli. Abilitățile 3D sunt mai reduse decât al competitorului direct.

Preț actual: 2.264 lei

Vouă cum vi s-au părut recenziile noastre? :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×