Telefonul Formula 1 Spyker, impodobit cu diamante si aur

Autor:  | Publicat în:  Spyker 1.761 ori
<b>Telefonul Formula 1 Spyker, impodobit cu diamante si aur</b>Daca ati crezut vreodata ca telefoanele Vertu costa mai mult decat va puteti permite, atunci stati sa vedeti ce v-a pregatit echipa de Formula 1 Spyker! Disponibil la un zdrobitor pret de 30.000 de lire sterline, terminalul costa cam cat o masina destul...

Daca ati crezut vreodata ca telefoanele Vertu costa mai mult decat va puteti permite, atunci stati sa vedeti ce v-a pregatit echipa de Formula 1 Spyker!

Disponibil la un zdrobitor pret de 30.000 de lire sterline, terminalul costa cam cat o masina destul de buna. Handsetul Spyker a fost expus in cadrul targului Hong Kong Electronic, fiind descris drept "cel mai scump telefon mobil". Sa fie oare aceasta caracterizare datorata faptului ca terminalul este fabricat in principal din aur si diamante? Astfel am gasit si explicatia pretului sau, avand in vedere ca doar stilul si pretiozitatea ii maresc valoarea si nu feature-urile.

La aceasta ora, producatorul dezvolta un model de tip entry, la pretul de 500 de lire sterline, pe care il vom vedea pus in vanzare prin Vodafone, cel putin in Marea Britanie. In mod clar versiunea aurita a telefonului Spyker este mai potrivita pentru un pilot de Formula 1, decat pentru un banal privitor al sportului cu motor. Iata ca macar in acest domeniu Spyker ii depaseste pe cei de la Ferrari si McLaren, constructori care au branduit terminale de 10 sau chiar 100 de ori mai ieftine decat cel din imaginea de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×