Telefonul Fujitsu F-04B vine cu proiector si camera de 12 megapixeli

2.051 ori
<b>Telefonul Fujitsu F-04B vine cu proiector si camera de 12 megapixeli</b>Cu doar un an in urma telefonul din imaginea de mai jos, Fujitsu F-04B era doar un concept expus in cadrul showului CEATEC 2008. Iata-l acum un terminal real, testat de catre cei de la AKihabara News, care s-au declarat impresionati de functiile sale high...

Cu doar un an in urma telefonul din imaginea de mai jos, Fujitsu F-04B era doar un concept expus in cadrul showului CEATEC 2008. Iata-l acum un terminal real, testat de catre cei de la AKihabara News, care s-au declarat impresionati de functiile sale high end.

In primul rand avem de-a face cu un handset care se desparte in 2 segmente: unitatea cu display-ul si cea cu tastatura, ele fiind conectate prin Bluetooth si dotate cu o baterie Li-Ion fiecare. Cunoscut si drept Separate Keitai F-04B, acest telefon mobil vine cu o tastatura QWERTY, un display touch LCD de 3.4 inchi si un proiector optional.

Proiectorul ofera o luminozitate de 6 lumens, iar bateria sa de 800 mAh garanteaza 2 ore de proiectie. Gadgetul este bazat pe un chipset DLP Pico, care foloseste tehnologia celor de la Texas Instruments, iar proiectorul ofera o rezolutie de 854 x 480 pixeli.

Printre specificatiile handsetului se mai afla o camera de 12.2 megapixeli, iar persoanele care l-au testat afirma ca acesta este un telefon destul de masiv si ca el nu raspunde prea bine la comenzi.

Fujitsu F-04B

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×