Telefonul Fujitsu F-04B vine cu proiector si camera de 12 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.991 ori
<b>Telefonul Fujitsu F-04B vine cu proiector si camera de 12 megapixeli</b>Cu doar un an in urma telefonul din imaginea de mai jos, Fujitsu F-04B era doar un concept expus in cadrul showului CEATEC 2008. Iata-l acum un terminal real, testat de catre cei de la AKihabara News, care s-au declarat impresionati de functiile sale high...

Cu doar un an in urma telefonul din imaginea de mai jos, Fujitsu F-04B era doar un concept expus in cadrul showului CEATEC 2008. Iata-l acum un terminal real, testat de catre cei de la AKihabara News, care s-au declarat impresionati de functiile sale high end.

In primul rand avem de-a face cu un handset care se desparte in 2 segmente: unitatea cu display-ul si cea cu tastatura, ele fiind conectate prin Bluetooth si dotate cu o baterie Li-Ion fiecare. Cunoscut si drept Separate Keitai F-04B, acest telefon mobil vine cu o tastatura QWERTY, un display touch LCD de 3.4 inchi si un proiector optional.

Proiectorul ofera o luminozitate de 6 lumens, iar bateria sa de 800 mAh garanteaza 2 ore de proiectie. Gadgetul este bazat pe un chipset DLP Pico, care foloseste tehnologia celor de la Texas Instruments, iar proiectorul ofera o rezolutie de 854 x 480 pixeli.

Printre specificatiile handsetului se mai afla o camera de 12.2 megapixeli, iar persoanele care l-au testat afirma ca acesta este un telefon destul de masiv si ca el nu raspunde prea bine la comenzi.

Fujitsu F-04B

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×