Motorola OPhone, inca un telefon Android, de data aceasta pentru China

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.709 ori
<b>Motorola OPhone, inca un telefon Android, de data aceasta pentru China</b>Daca ati crezut ca Motorola se va bucura de popularitatea handsetului Droid si va lasa deoparte lansarile o perioada, ei bine aflam ca producatorul pregateste un nou handset, de aceasta data pentru piata chineza. Pe numele sau Motorola MT710, terminalul...

Daca ati crezut ca Motorola se va bucura de popularitatea handsetului Droid si va lasa deoparte lansarile o perioada, ei bine aflam ca producatorul pregateste un nou handset, de aceasta data pentru piata chineza. Pe numele sau Motorola MT710, terminalul va rula sistemul de operare dezvoltat de China Mobile, Open Home System, bazat pe Android.

OPhone era deja in atentia presei de specialitate, dar doar in relatie cu producatori gen Lenovo, HTC, LG sau Philips, nu si Motorola. Totusi, implementarea acestei platforme este binevenita, de vreme ce Moto are o prezenta puternica pe piata chineza. Nu se cunosc prea multe detalii despre MT710, poate in afara faptului ca va incorpora un display de 3.7 inchi, cu rezolutie de 854 x 480 pixeli si va oferi suport pentru conectivitate 3G.

Aparent, specificatiile acestui nou-venit seamana foarte mult cu cele ale lui Motorola Droid, in afara de tastatura, la care se va renunta in favoarea uneia virtuale. Se pare ca Moto nu se opreste aici si va mai lansa inca 6 modele Android in China in 2010.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×