Telefonul Garmin-Asus Nuvifone G60 va sosi in urmatoarele luni, cu Linux la bord

1.571 ori
<b>Telefonul Garmin-Asus Nuvifone G60 va sosi in urmatoarele luni, cu Linux la bord</b>Reuters ne informeaza ca Garmin-Asus va lansa un nou handset, modelul nuvifone G60, care va fi bazat pe Linux si va sosi pe piata in prima jumatate a lui 2009. E foarte posibil ca G60 sa ajunga in magazine in iunie, iar AT&T este operatorul favorit pentru...

Reuters ne informeaza ca Garmin-Asus va lansa un nou handset, modelul nuvifone G60, care va fi bazat pe Linux si va sosi pe piata in prima jumatate a lui 2009.

E foarte posibil ca G60 sa ajunga in magazine in iunie, iar AT&T este operatorul favorit pentru comercializarea sa, desi aceasta informatie nu a fost confirmata inca. Va reamintim ca modelul Garmin-Asus M20 este bazat pe Windows Mobile, iar trecerea la Linux nu poate fi decat un avantaj pentru noul handset.

Noul terminal a fost prezentat in cadrul showului MWC 2009, de la Barcelona, unde am aflat ca el suporta conectivitate 3G HSDPA si foloseste un display touchscreen de 3.55 inchi, incorporand si o camera de 3 megapixeli cu autofocus si geotagging. In plus, numeroase functii navigationale sunt prezente pe lista de specificatii, printre care si calculul automat al rutelor, navigare GPS prin intermediul Internetului si suport pentru serviciul Ciao!

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×