David Beckham este Terminator pentru Motorola (Video)

1.822 ori
<b>David Beckham este Terminator pentru Motorola (Video)</b>Cine ar fi crezut ca una dintre companiile care stau cel mai prost la capitolul finante isi va permite sa realizeze un spot cu David Beckham? Etern in pragul falimentului, Motorola ne prezinta cel mai nou clip promotional pentru handsetul sau de lux Aura:...

Cine ar fi crezut ca una dintre companiile care stau cel mai prost la capitolul finante isi va permite sa realizeze un spot cu David Beckham? Etern in pragul falimentului, Motorola ne prezinta cel mai nou clip promotional pentru handsetul sau de lux Aura:

Reclama il compara pe David Beckham cu un Terminator, probabil facand o aluzie fina si la partea a patra a faimosului film SF. Daca unele dintre trucurile fotbalistice ale lui "Becks" se pot realiza totusi, va fi mai greu sa va permiteti un Motorola Aura, care poate ajunge si la pretul de 2000 de dolari.

Avem de-a face totusi cu un telefon de lux, care incorporeaza primul display circular de 16 milioane de culori si cu rezolutie de 300 dpi din lume. Sa fie "vina" lentilei din cristal de safir de 62 de carate? Sau poate meritul celor peste 700 de mici componente pretioase care fac terminalul sa arate atat de bine si migalos lucrat, datorita aportului tehnologiilor elvetiene... In cazul acesta, ne vom multumi doar cu reclama.

[Via: Mobile-spots.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×