Telefonul Google Android, produs de Samsung se lanseaza in 2008?

1.899 ori
<b>Telefonul Google Android, produs de Samsung se lanseaza in 2008?</b>Conform unor surse oficiale, Samsung pregateste nu unul, ci 2 telefoane bazate pe platforma Android, dintre care primul va fi lansat in septembrie, fiind urmat de celalalt handset in perioada Craciunului. Daca este sa ne luam dupa sursele care ne aduc...

Conform unor surse oficiale, Samsung pregateste nu unul, ci 2 telefoane bazate pe platforma Android, dintre care primul va fi lansat in septembrie, fiind urmat de celalalt handset in perioada Craciunului.

Daca este sa ne luam dupa sursele care ne aduc aceste vesti, terminalele Google Android nu vor fi branduite Samsung, fiind mai degraba mult-asteptatele Gphone-uri. Modelul lansat in aceasta toamna va fi o varianta high-end, similara (la capitolul design) cu BlackBerry Pearl, dar si dotat cu un display mobil si o tastatura ideala pentru mesajele text scrise rapid.

Cel de-al doilea Google Phone va fi un model mai ieftin, care va costa probabil sub 100 de dolari, fiind lansat in perioada sarbatorilor de iarna. Evident, toate acestea sunt doar speculatii, dar pana acum toate informatiile si zvonurile legate de Google Phone au avut darul de a se adeveri. Totusi, avand in vedere faptul ca mai sunt multe luni pana in septembrie, vom vedea cu siguranta o schimbare de planuri a celor de la Samsung si Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×