Cea mai noua clona iPhone costa 369 de dolari

1.830 ori
<b>Cea mai noua clona iPhone costa 369 de dolari</b>Clonele iPhone reprezinta o intreaga industrie, in special pentru producatorii asiatici, care evita cu succes legea si nu sunt penalizati de catre Apple si avocatii sai. Cel mai nou membru al acestei familii de clone este DaXian X999, pe care il puteti...

Clonele iPhone reprezinta o intreaga industrie, in special pentru producatorii asiatici, care evita cu succes legea si nu sunt penalizati de catre Apple si avocatii sai. Cel mai nou membru al acestei familii de clone este DaXian X999, pe care il puteti admira intr-un clip video de prezentare daca dati click pe urmatoarea imagine:

DaXian X999 este dotat cu un display QVGA single-touch cu diagonala de 3.2 inch, camere duale cu rezolutie de 2 megapixeli si senzori de miscare si proximitate. Interfata sa este o clona a celebrului TouchFLO, popularizat de catre HTC Touch, in vreme ce DaXian ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0, evident o copie fara licenta. Pretul terminalului este impresionant, 369 de dolari, dar diferenta dintre acesta si cel al unui iPhone normal nu este destul de mare incat sa ne intereseze.

De mentionat este si suportul pentru inregistrare video al uneia dintre camerele terminalului, plus faptul ca puteti folosi un stylus pentru a controla handsetul. Dupa cum puteti vedea si in clipul video atasat articolului, interfata este foarte lenta si axata in special pe scroll vertical, in vreme ce display-ul nu pare a fi unul de calitatea celui de pe iPhone.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×