Telefonul Karaoke ASUS Z801

1.760 ori
<b>Telefonul Karaoke ASUS Z801</b>Astăzi ASUS a anunțat lansarea telefonului mobil Z801, care este disponibil doar în Taiwan la acest moment. Fără a compromite funcționalitatea, telefonul&nbsp; Z801 incorporează cele mai noi tendințe din modă pentru un dispozitiv cu adevărat la...

Astăzi ASUS a anunțat lansarea telefonului mobil Z801, care este disponibil doar în Taiwan la acest moment. Fără a compromite funcționalitatea, telefonul  Z801 incorporează cele mai noi tendințe din modă pentru un dispozitiv cu adevărat la modă. Telefonul mobil de la ASUS, Z801 este sofisticat și elegant cu linii curate, butoane ascunse în partea laterală, și o tastatură pătrățoasă stilizată.

Telefonul este realizat din materiale de foarte bună calitate, oferind un aspect frumos și durabilitate. șasiul telefonului este realizat din oțel inoxidabil, în timp ce partea din față a telefonului are inserții de piele naturală. Modelul Z801 folosește de asemenea cristale safire pentru ecranul secundar, adăugându-se aspectului elegant al acestui telefon mobil.

Modelul ASUS Z801 este proiectat pentru o utilizare globală cu recepție Quadband, conectivitate Bluetooth, voice dialing, și cod QR pentru tranzacții comerciale on-line. Dar modelul Z801 nu este doar muncă și deloc distracție - are de a asemenea funcții de acest gen cum ar fi camera de 2 megapixeli  (rezoluție 1600x1200), un ecran mare QVGA (240x320), capacitate de înregistrare video precum și  MP3, AAC, și MPEG4 playback. Telefonul are 64MB de memorie internă, ce poate fi extinsă cu un card de memorie microSD. Funcția unică karaoke oferă mai multe posibilități de distracție utilizatorilor acestui dispozitiv.

ASUS Z801ASUS Z801

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×