Telefonul Lenovo de 5 inch cu ecran 1080p este și dual SIM

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 2.023 ori
<b>Telefonul Lenovo de 5 inch cu ecran 1080p este și dual SIM</b>Deja putem număra pe degetele de la o mână numărul de modele de telefoane cu ecran de 5 inch și rezoluție de 1920 x 1080, astfel că producătorii de astfel de terminale trebuie să se diferențieze cumva. O idee ar fi implementarea capacității...

Deja putem număra pe degetele de la o mână numărul de modele de telefoane cu ecran de 5 inch și rezoluție de 1920 x 1080, astfel că producătorii de astfel de terminale trebuie să se diferențieze cumva. O idee ar fi implementarea capacității dual SIM pe terminale, cum este cazul modelului Lenovo detaliat mai jos.

Pe rețeaua chineză de socializare Sina Weibo au fost publicate capturile de ecran pe care le vedeți mai sus, care indică prezența unei interfate Android pe un ecran 1080p, dar și prezența a doua SIM-uri la bordul acelui terminal. E vorba aici despre un telefon dual SIM cu ecran de nouă generație și operând în rețeaua CDMA2000 a celor de la China Telecom, plus rețeaua China Mobile 2G. Sursa scăpării afirma că e vorba aici despre un smartphone misterios cu ecran de 5 inch, probabil și cu procesor quad core și 2 GB RAM.

Sunt tare curios ce durata de viață va avea bateria acestui model, având în vedere prezența a doua SIM-uri, a unui ecran cu rezoluție mare și poate și a conectivității LTE, deși nu pot garanta acest lucru. Deocamdată se pare că acest phablet este în faza de testare și verificare, deci așteptați-vă să vedeți și imagini cu el în curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×