Sony recunoaște că a fost Întrecută de iPhone și Galaxy S III, promite un super smartphone pentru viitor

1.557 ori
<b>Sony recunoaște că a fost Întrecută de iPhone și Galaxy S III, promite un super smartphone pentru viitor</b>Sony nu mai e de ceva vreme un etalon în segmentul de telefoane mobile, dar nu aruncă prosopul încă, deoarece promite un viitor super smartphone flagship. într-o discuție recentă cu presa, Dennis van Schie, șef pe vânzări al Sony Mobile a...

Sony nu mai e de ceva vreme un etalon în segmentul de telefoane mobile, dar nu aruncă prosopul încă, deoarece promite un viitor super smartphone flagship. într-o discuție recentă cu presa, Dennis van Schie, șef pe vânzări al Sony Mobile a recunoscut că Sony a pierdut mult teren în fața lui iPhone și Samsung Galaxy S III.

Același oficial a promis un nou model high end care să se bată de la egal cu rivalii de la Samsung și Apple. Ar putea fi vorba aici despre Sony Odin/Yuga, telefon quad core cu ecran de 5 inch Full HD, care a tot ajuns în atenția media în ultima vreme. Acest model ar avea și camera de 12 megapixeli și 2 GB RAM. în plus, terminalul ar putea fi rezistent la apă și praf, funcții pe care Sony nu ezită să le scoată în față, în comparație cu rivalii săi. Terminalul ar rula Android 4.1 Jelly Bean și va folosi butoane virtuale, schimbând astfel designul clasic de smartphone Sony.

Continuând discuția despre produsele companiei sale, van Schie a afirmat că Sony nu renunța nici la gama de tablete, deși vă fi foarte greu de obținut un profit aici. Oficialul a subliniat că pe lângă tableta Xperia existenta vor mai fi lansate și alte modele, dar nu prea multe. Ideea este ca Sony să se axeze pe calitate și nu pe cantitate, deși sincer vorbind Xperia Tablet nu prea impresionează în privința calității, mai ales după ce a avut probleme cu rezistența la apă a ecranului. în cele din urmă interviul se încheie cu mărturisirea că Sony nu lucrează la terminale Windows Phone, dar monitorizează cu atenție evoluția platformei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×