Telefonul LeTV Max Pro X910 îşi face apariţia în benchmarkul AnTuTu, cu procesor Snapdragon 820 la bord

626 ori
<b>Telefonul LeTV Max Pro X910 îşi face apariţia în benchmarkul AnTuTu, cu procesor Snapdragon 820 la bord</b>După o serie de terminale LeTV cu design elegant şi slim şi preţuri foarte bune &icirc;n acest an, iată că un nou model se pregăteşte de lansare. E vorba despre LeTV Max Pro X910, care a apărut &icirc;n benchmarkul AnTuTu cu un CPU foarte...

După o serie de terminale LeTV cu design elegant şi slim şi preţuri foarte bune în acest an, iată că un nou model se pregăteşte de lansare. E vorba despre LeTV Max Pro X910, care a apărut în benchmarkul AnTuTu cu un CPU foarte puternic la bord.

E vorba despre faimosul Snapdragon 820, care va fi prezent pe multiple flagshipuri la anul. Scăparea din AnTuTu dezvăluie şi faptul că nou venitul LeTV Max Pro X910 va rula Android 6.0 Marshmallow şi că va folosi un ecran de 5.5 inch cu rezoluţie Quad HD. La bord se mai afla 4 GB RAM, 64 GB stocare, o cameră principală de 21 MP şi frontală de 4 MP.

Cu aceste specificaţii high end nu putem decât să ne gândim la un flagship, iar scăparea în AnTuTu pare să indice apropierea lansării. Au trecut totuşi 6 luni de când seria LeTV de telefoane a debutat, deci era momentul unui nou device. Între timp aflaţi că LeTV a stabilit un mic record în luna noiembrie, vânzând peste 1 milion de smartphone-uri luna trecută.

Astfel LeTV devine brandul chinez cu cea mai rapidă creştere, ajungând de la 1 milion de telefoane vândute în 3 luni în prima fază la 1 milion pe lună. Trebuie menţionat că la o săptămână după prezentarea lui LeTV Le 1s telefonul primise 11 milioane de precomenzi, deci e foarte apreciat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×