Panasonic Eluga Mark debutează în India; telefon mid-range ce vine cu suport pentru platforma Android for Work

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 634 ori
<b>Panasonic Eluga Mark debutează în India; telefon mid-range ce vine cu suport pentru platforma Android for Work</b>Cu un an ceva mai slab la capitolul lansări de smartphone-uri, iată că Panasonic revine astăzi cu un device foarte interesant de tip phablet. Este vorba despre modelul Eluga Mark, telefon destinat mai mult celor din domeniul enterprise, acesta oferind...

Cu un an ceva mai slab la capitolul lansări de smartphone-uri, iată că Panasonic revine astăzi cu un device foarte interesant de tip phablet. Este vorba despre modelul Eluga Mark, telefon destinat mai mult celor din domeniul enterprise, acesta oferind suport dedicat pentru platforma Android for Work.

Avem parte de un terminal cu display HD IPS de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 și de 2 GB memorie RAM. La pachet se află 16 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD, și o baterie de 2500 mAh ce ar trebui să asigure minim o zi de autonomie.

Primim o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop împreună cu interfața FitHome UI. De asemenea, acest model oferă un scanner de amprente amplasat pe spate, și o carcasă ce pare a fi realizată din metal.

Panasonic Eluga Mark este vândut în aceste momente pe piața din India la un preț de doar 180 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×