Samsung brevetează un dock pentru phableturi şi un notebook dual OS; Posibile indicii despre Galaxy Note 6?

640 ori
<b>Samsung brevetează un dock pentru phableturi şi un notebook dual OS; Posibile indicii despre Galaxy Note 6?</b>Samsung a depus un brevet nou la Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri, unul foarte interesant legat de un notebook hibrid dual OS. Acest notebook ar avea şi rol de dock pentru un phablet, duc&acirc;nd cu g&acirc;ndul la un posibil Galaxy Note 6...

Samsung a depus un brevet nou la Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri, unul foarte interesant legat de un notebook hibrid dual OS. Acest notebook ar avea şi rol de dock pentru un phablet, ducând cu gândul la un posibil Galaxy Note 6 astfel.

Un Galaxy Note precum cel din brevet ar putea rula Android în mod smartphone şi apoi când este andocat în notebook va face trecerea la Windows 10. Ne amintim din nou de ASUS PadFone când vedem această iniţiativă, doar că acum conceptul apare sub formă de notebook şi nu tableta. Având în vedere apropierea dintre Microsoft şi Samsung, prin includerea aplicaţiilor Office pe cele mai noi modele Galaxy, nu ne miră să vedem un astfel de hibrid.

Samsung brevetează un dock pentru phableturi şi un notebook dual OS; Posibile indicii despre Galaxy Note 6?

Phabletul ar putea avea rol de "creier" al notebookului, punând la bătaie procesorul, RAM-ul şi stocarea, într-un soi de Continuum in variantă şi mai portabilă. O astfel de mutare ar creşte cota celor de la Samsung în segmentul enterprise, în care Apple sta mult mai bine. Există şi concepte care indică utilizarea lui Note că trackpad pentru acel laptop, dar şi continuarea utilizării stylusului în tandem cu acel device integrat în hibrid.

Samsung brevetează un dock pentru phableturi şi un notebook dual OS; Posibile indicii despre Galaxy Note 6?

Se prezintă şi alte avantaje, precum încărcarea lui Note de la laptop şi beneficiul conectivităţii 4G pentru terminalul de mari dimensiuni. Un lucru e sigur: Samsung trebuie să dea un răspuns pentru Microsoft Surface Book, Google Pixel C şi cine ştie ce viitor hibrid iPad/MacBook pregătit de Apple. Introducerea unui Galaxy Note 6 dual OS în ecuaţie e binevenită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×