Telefonul Levi's acum in Romania prin Germanos

9.638 ori
<b>Telefonul Levi's acum in Romania prin Germanos</b>Se pare ca vom avea in sfarsit sansa de a achizitiona telefoane Levi's incepand cu data de 5 decembrie 2007, prin intermediul distribuitorului Germanos. Handsetul va fi de asemenea prezent in magazinele Cosmote, dar si dupa cum am mentionat mai sus, in...

Se pare ca vom avea in sfarsit sansa de a achizitiona telefoane Levi's incepand cu data de 5 decembrie 2007, prin intermediul distribuitorului Germanos.

Handsetul va fi de asemenea prezent in magazinele Cosmote, dar si dupa cum am mentionat mai sus, in cele ce fac parte din lantul Germanos. Acest lant de magazine, achizitionat de Cosmote beneficiaza de exclusivitate pentru telefonul Levi's, creat de producatorul francez ModeLabs. Terminalul dispune de o camera digitala de 2 megapixeli, display color LCD de 262.000 de culori, video/audio player si radio FM. De asemenea handsetul suporta inregistrare video si Bluetooth stereo, iar capacitatea sa de stocare poate fi marita printr-un card MicroSD.

Designul sau va impresiona datorita elementelor specifice Levi's, dupa cum mentionam in urma cu cateva luni, atunci cand am vazut terminalul pentru prima oara, sub forma unui concept. Telefonul va fi disponibil in 2 variante, una de culoare neagra, iar cealalta dotata cu o carcasa argintie. Dupa Prada Phone si acest telefon Levi's, suntem curiosi sa vedem ce alte branduri din lumea modei asociate cu marii producatori de telefoane mobile isi vor mai distribui produsele in tara noastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×