Seful Motorola "concediat"

1.079 ori
<b>Seful Motorola "concediat"</b>Dupa cum fac de obicei marile corporatii, atunci cand au probleme, Motorola si-a "concediat" seful, Ed Zander, care se aflase al carma companiei in ultimii 4 ani. Incepand cu data de 1 ianuarie 2008, Greg Brown, COO (Chief Operating Officer) al companiei...

Dupa cum fac de obicei marile corporatii, atunci cand au probleme, Motorola si-a "concediat" seful, Ed Zander, care se aflase al carma companiei in ultimii 4 ani.

Incepand cu data de 1 ianuarie 2008, Greg Brown, COO (Chief Operating Officer) al companiei Motorola va prelua functia de CEO. Brown s-a alaturat companiei in 2003 si promite sa depaseasca profiturile din cel de-al treilea trimestru al anului 2007, cel mai profitabil pentru Motorola. Zander va ramane, in functia de consilier strategic al CEO-ului pana in data de 5 ianuarie 2009. Totusi, analistii prezic o perioada si mai neagra pentru Motorola, ale carei actiuni au scazut cu 1% la vestea schimbarii conducerii.

Majoritatea partenerilor companiei au afirmat ca sectiunea care dezvolta telefoane mobile este in criza de mult timp si ca lucrurile nu se vor schimba prea curand. Ramane de vazut daca Greg Brown va reusi sa scoata producatorul de telefoane din criza, dand o noua directie companiei, care nu a reusit sa ne impresioneze in ultima vreme cu handseturile sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×