RIM aduce BlackBerry in Rusia, in 2008

1.083 ori

Se pare ca in sfarsit granitele tehnologice ale Rusiei s-au deschis, permitand controversatului BlackBerry sa soseasca in tara care ramasese chiar si in urma Chinei la capitolul permisivitate de implementare a noilor tehnologii. RIM soseste pe teritoriul...

Se pare ca in sfarsit granitele tehnologice ale Rusiei s-au deschis, permitand controversatului BlackBerry sa soseasca in tara care ramasese chiar si in urma Chinei la capitolul permisivitate de implementare a noilor tehnologii.

BlackBerry 8700 vine in Rusia

RIM soseste pe teritoriul est-european cu toate noile sale terminale, datorita aprobarii obtinute de la agentia de securitate ruseasca, FSB. Organizatia le-a permis operatorilor MTS si Vimpelcom sa distribuie BlackBerry-urile celor de la RIM, acestea fiind disponibile in magazinele din Rusia incepand cu primul sfert fiscal al anului 2008. Terminalele BlackBerry existau deja in oferta operatorului MTS din Ucraina, inca din octombrie, dar acestea foloseau SIM-uri straine, fiind handseturi axate pe roaming.

Anuntul lansarii rusesti marcheaza debutul brandului BlackBerry pe piata wireless din Rusia. Vimpelcom a primit aprobarea de a vine 1050 de smartphone-uri BlackBerry 8700, de indata ca telefoanele trec testele de certificare. Atat MTS, cat si Vimpelcom vor vinde terminalele pe o perioada de un an, fiind posibil, din pacate ca publicul rusesc sa revina la perioada pre-BlackBerry din 2009. Totusi, banuim ca handseturile vor avea succes, ramanand pe piata locala si consacrandu-se pe piata smartphone-urilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×