"Telefonul lui James Bond" ar putea fi Xperia Z5, într-o campanie masivă pregătită pentru noul flagship

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.682 ori
<b>"Telefonul lui James Bond" ar putea fi Xperia Z5, într-o campanie masivă pregătită pentru noul flagship</b>Ultimul film James Bond cu Daniel Craig a fost excelent, aşa că &icirc;l aşteptăm pe cel nou de la toamnă, iar Sony Pictures o să promoveze evident şi terminale Sony &icirc;n acea peliculă. Aparent al doilea flagship Sony pe acest an, aşa numitul...

Ultimul film James Bond cu Daniel Craig a fost excelent, aşa că îl aşteptăm pe cel nou de la toamnă, iar Sony Pictures o să promoveze evident şi terminale Sony în acea peliculă. Aparent al doilea flagship Sony pe acest an, aşa numitul Xperia Z5 ar urma să fie "Made for Bond".

Imaginea promoţională de mai sus sugerează că noul smartphone Sony va fi pe deplin conectat la promovarea filmului Spectre. Se vede în imagine şi numele "Xperia ...5", fiind cenzurata literă din fata cifrei, deşi e cel mai probabil vorba despre Xperia Z5. Fotografia a fost publicată de către Digi-wo, care sunt o sursă de încredere când vine vorba de scăpări legate de Sony.

Evident, fotografia nu e vreo randare complexă şi ar fi putut şi creată de oricine. Ştiam că Sony se pregăteşte să integreze noul său flagship în acest film, dar fără prea multe detalii. La ultima scăpare a lui Z5, el se prezentă cu un procesor Snapdragon 810 şi ecran Full HD, iar sursele afirmau că avea să păstreze şi designul OmniBalance, de parcă Sony ne-ar face în ciuda.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×