Microsoft lansează un launcher Android numit Arrow (beta); Puteţi descărca APK-ul de aici! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 2.796 ori
<b>Microsoft lansează un launcher Android numit Arrow (beta); Puteţi descărca APK-ul de aici! (Video)</b>Dacă ne-a surprins debutul lui Z Launcher pentru Android de la Nokia cu c&acirc;teva luni &icirc;n urmă, ei bine ne surprinde şi mai mult să aflăm azi că Microsoft a lansat un launcher Android propriu. E vorba despre Arrow Launcher, disponibil...

Dacă ne-a surprins debutul lui Z Launcher pentru Android de la Nokia cu câteva luni în urmă, ei bine ne surprinde şi mai mult să aflăm azi că Microsoft a lansat un launcher Android propriu. E vorba despre Arrow Launcher, disponibil în private beta, ceea ce înseamnă că aveţi nevoie de invitaţie pentru a-l descărca.

Launcherul include 3 pagini, fără posibilitate de adăugare sau înlăturare a unora dintre acestea. Primul va fi homescreenul People, unde se afla contactele, funcţiile de telefonie şi conturile email. Pagina Home a launcherului este Apps, unde se afla o secţiune Recents şi una Frequent, prima afişând aplicaţiile instalate recent şi a doua aplicaţiile folosite frecvent de către voi.

Microsoft lansează un launcher Android numit Arrow (beta); Puteţi descărca APK-ul de aici! (Video)

Pagina de aplicaţii e urmată de către o pagină Notes & Reminders, care va permite să setaţi diferite remindere, alerte şi să le editaţi apoi. Evident, după modelul majorităţii launcherelor Android şi Arrow aduce o zonă dock unde puteţi accesa cele mai utilizate aplicaţii. Dockul de aici oferă pur şi simplu simbolul unei săgeţi, care printr-un swipe în sus se transformă într-o listă de aplicaţii şi shortcuturi.

Microsoft lansează un launcher Android numit Arrow (beta); Puteţi descărca APK-ul de aici! (Video)

Puteţi să cereţi o invitaţie pentru a participa la beta testing alăturându-vă comunităţii Google+ asociata lui Arrow. Există şi posibilitatea de a descărca APK-ul asociat aplicaţiei de aici. Aveţi mai jos şi un clip în care e prezentat launcherul în acţiune. El pare foarte fluid, dar posibilitatea de a personaliza lista de aplicaţii e limitată.

E bizar să vedem Microsoft intrând în această zonă de produse în segmentul Android, dar ar putea fi doar pentru a promova mai bine Cortana, Office sau OneDrive în mediul Android.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×