Microsoft lansează un launcher Android numit Arrow (beta); Puteţi descărca APK-ul de aici! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 2.867 ori
<b>Microsoft lansează un launcher Android numit Arrow (beta); Puteţi descărca APK-ul de aici! (Video)</b>Dacă ne-a surprins debutul lui Z Launcher pentru Android de la Nokia cu c&acirc;teva luni &icirc;n urmă, ei bine ne surprinde şi mai mult să aflăm azi că Microsoft a lansat un launcher Android propriu. E vorba despre Arrow Launcher, disponibil...

Dacă ne-a surprins debutul lui Z Launcher pentru Android de la Nokia cu câteva luni în urmă, ei bine ne surprinde şi mai mult să aflăm azi că Microsoft a lansat un launcher Android propriu. E vorba despre Arrow Launcher, disponibil în private beta, ceea ce înseamnă că aveţi nevoie de invitaţie pentru a-l descărca.

Launcherul include 3 pagini, fără posibilitate de adăugare sau înlăturare a unora dintre acestea. Primul va fi homescreenul People, unde se afla contactele, funcţiile de telefonie şi conturile email. Pagina Home a launcherului este Apps, unde se afla o secţiune Recents şi una Frequent, prima afişând aplicaţiile instalate recent şi a doua aplicaţiile folosite frecvent de către voi.

Microsoft lansează un launcher Android numit Arrow (beta); Puteţi descărca APK-ul de aici! (Video)

Pagina de aplicaţii e urmată de către o pagină Notes & Reminders, care va permite să setaţi diferite remindere, alerte şi să le editaţi apoi. Evident, după modelul majorităţii launcherelor Android şi Arrow aduce o zonă dock unde puteţi accesa cele mai utilizate aplicaţii. Dockul de aici oferă pur şi simplu simbolul unei săgeţi, care printr-un swipe în sus se transformă într-o listă de aplicaţii şi shortcuturi.

Microsoft lansează un launcher Android numit Arrow (beta); Puteţi descărca APK-ul de aici! (Video)

Puteţi să cereţi o invitaţie pentru a participa la beta testing alăturându-vă comunităţii Google+ asociata lui Arrow. Există şi posibilitatea de a descărca APK-ul asociat aplicaţiei de aici. Aveţi mai jos şi un clip în care e prezentat launcherul în acţiune. El pare foarte fluid, dar posibilitatea de a personaliza lista de aplicaţii e limitată.

E bizar să vedem Microsoft intrând în această zonă de produse în segmentul Android, dar ar putea fi doar pentru a promova mai bine Cortana, Office sau OneDrive în mediul Android.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×