Telefonul mobil al lui Stolojan furat!

1.010 ori
<b>Telefonul mobil al lui Stolojan furat!</b>Se pare ca oficialii romani nu au noroc la telefoane mobile, ultima patanie de acest gen avandu-l ca protagonist pe presedintele PLD, Theodor Stolojan, caruia i s-a furat pretiosul obiect. Iata ca furturile si infractiunile de tot felul din Italia isi au...

Se pare ca oficialii romani nu au noroc la telefoane mobile, ultima patanie de acest gen avandu-l ca protagonist pe presedintele PLD, Theodor Stolojan, caruia i s-a furat pretiosul obiect. Iata ca furturile si infractiunile de tot felul din Italia isi au ecoul si in Romania si daca ar fi sa ascultam o teorie a conspiratiei, am putea spune ca politicienilor li se fura mobilele pentru a li se atrage atentia asupra criminalitatii ridicate, care deja a sarit peste granita si s-a raspandit in "cizma mediteraneana". Sau sa fie oare mana jurnalistilor care doresc un subiect tare si ar putea vinde la pret de aur numerele din lista lui Stolo?

Conform ziarului Adevarul, acesta a observat ca ii lipseste telefonul mobil in timpul unei vizite electorale in Piata Centrala din Ramnicu Sarat. Stolojan a abordat situatia cu umor, afirmand ca oricum dorea sa schimbe terminalul cu unul mai bun, dupa exemplul colaboratorilor sai, dotati cu super-telefoane. Liderul PLD a mai adaugat ca mobilul sau era "mare si grosolan", ceea ce ne face sa ne intrebam cum de Stolojan nu  a simtit cand acesta a disparut.

Se pare ca singura consolare a omului politic este faptul ca si presedintelui executiv PLD, Gheorghe Flutur i s-a furat telefonul in luna iunie a acestui an, in timpul unei vizite la Buzau. Intr-un articol din urma cu cateva zile, va informam ca temutul STS a fost jefuit, furandu-se cablurile care permiteau presedintelui Romaniei, Traian Basescu si premierului Tariceanu sa vorbeasca pe linii securizate. Se pare ca politicienii romani nu sunt compatibili cu serviciile de telecomunicatii, in special daca in calea comunicarii se pun si cativa "suti".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×