UBER și evoMAG te duc gratuit la noul showroom al retailerului din București; iată detalii!

1.037 ori
<b>UBER și evoMAG te duc gratuit la noul showroom al retailerului din București; iată detalii!</b>Printre retailerii de pe plan local ce comercializează produse atât în mediul online cât și prin intermediul magazinelor fizice îi avem și pe cei de la evoMAG.ro - companie ce astăzi anunță lansarea unui nou showroom în București. Acest spațiu comercial

evoMAG este unul dintre retailerii de pe plan local ce comercializează produse atât în mediul online, cât și prin intermediul magazinelor fizice. De astăzi în București avem un nou showroom al acestui retailer, iar cei interesați de vizitarea sa pot folosi serviciul UBER și codul promoțional EVOMAG11 pentru a beneficia de o cursă gratuită către locația spațiului comercial situat în Splaiul Unirii, nr 257 - 259.

evoMAG

Desigur, există și posibilitatea de a ajunge aici cu metroul coborând la stația Mihai Bravu, sau cu autobuzul 124 sau 223 coborând la stația Pod Mihai Bravu. Cât despre noutățile aduse de către acest nou showroom, avem pentru început mai multe locuri de parcare, un departament de service situat chiar lângă, dar și o îmbunătățire a serviciilor de achiziție direct din showroom sau ridicarea produselor comandate online.

Așadar, dacă doriți să vizitați noul showroom evoMAG tot ce aveți de făcut este să vă instalați aplicația UBER, să introduceți codul promoțional mai sus listat, și apoi să setați locația de plecare. În această perioadă, retailerul organizează și o campanie de reduceri numită Olimpiada Reduceri - produsele din promoție fiind afișate atât online aici, cât și în showroom.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×