Transforma-ti telefonul Nokia intr-o telecomanda cu irRemote

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.586 ori
<b>Transforma-ti telefonul Nokia intr-o telecomanda cu irRemote</b>Petreceti mult timp in fata televizorului? In acest caz va va incanta probabil sa aflati ca acum nu mai este nevoie sa cautati telecomanda TV in toata casa, de vreme ce telefonul dumneavoastra Nokia va putea indeplini foarte usor rolul acesteia. Astfel,...

Petreceti mult timp in fata televizorului? In acest caz va va incanta probabil sa aflati ca acum nu mai este nevoie sa cautati telecomanda TV in toata casa, de vreme ce telefonul dumneavoastra Nokia va putea indeplini foarte usor rolul acesteia.

Astfel, orice terminal care foloseste platforma S60 si este dotat cu un port infra-rosu poate fi programat sa devina o telecomanda universala, cu ajutorul lui irRemote S60. Aplicatia poate downloada o serie de configuratii ale unor electronice comune sau mai putin comune, cum ar fi televizoare, DVD playere, aparate de aer conditionat sau sisteme home cinema. De asemenea, in cazul in care aveti de-a face cu un aparat care nu este suportat, producatorul softului, Psiloc va permite sa va faceti propria configuratie obtinand telecomanda perfecta.

Configuratiile create de catre utilizatori vor ramane pe site-ul Psiloc, astfel ca exista posibilitatea ca altcineva sa fi setat deja softul pentru a crea o telecomanda care v-ar putea folosi. Tot ce trebuie sa facem acum este sa gasim un al terminal care va va permite sa folositi telefonul de la distanta, in timp ce acesta este pus la incarcat. Sa fie secolul vitezei de fapt secolul utilizatorilor lenesi ?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×