Telefonul Motorola Ruby, ieri anulat, astazi inviat drept modelul V13

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.334 ori
<b>Telefonul Motorola Ruby, ieri anulat, astazi inviat drept modelul V13</b>Telefonul cu clapeta Motorola Ruby fusese anulat, ultima oara cand auzisem de el, dar producatorul sau a surprins pe toata lumea atunci cand a prezentat fotografii oficiale cu handsetul, confirmandu-i din nou existenta. De aceasta data, telefonul va purta...

Telefonul cu clapeta Motorola Ruby fusese anulat, ultima oara cand auzisem de el, dar producatorul sau a surprins pe toata lumea atunci cand a prezentat fotografii oficiale cu handsetul, confirmandu-i din nou existenta.

De aceasta data, telefonul va purta numele de Motorola V13 si nu VE1, dupa cum aflam prin intermediul unor zvonuri mai vechi. Moto Ruby/ V13 a primit aprobarea autoritatii Bluetooth SIG, asta insemnand ca el este cu siguranta real, iar specificatiile sale coincid cu cele pe care le stiam deja: display intern QVGA de 2.2 inchi,  display touchscreen extern QVGA de 2 inchi, Bluetooth si suport CDMA/EV-DO.

In plus, Motorola V13 vine si cu o camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz. Din pacate nu cunoastem data de lansare sau pretul acestui model, dar stim ca Ruby nu este singurul handset aprobat de Bluetooth SIG in aceasta perioada, el fiind insotit de Moto E11, un telefon dual SIM cu touchscreen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×