UE este gata sa retraga iPhone-urile cu potential exploziv de pe piata

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.558 ori
<b>UE este gata sa retraga iPhone-urile cu potential exploziv de pe piata</b>UE a anuntat oficial ieri ca este gata sa retraga modelele iPhone 3G de pe piata europeana, daca aceasta sunt considerate periculoase pentru utilizatorii lor. Este vorba evident despre celebrele probleme cu handseturile care au explodat, fie in timpul...

UE a anuntat oficial ieri ca este gata sa retraga modelele iPhone 3G de pe piata europeana, daca aceasta sunt considerate periculoase pentru utilizatorii lor. Este vorba evident despre celebrele probleme cu handseturile care au explodat, fie in timpul incarcarii, sau utilizarii.

In ultimele luni, atat presa americana, cat si cea europeana au anuntat numeroase cazuri de supraincalzire, explozie sau crapaturi ale carcaselor lui iPhone 3G si 3GS. Atitudinea celor de la Apple nu este agreata de catre autoritatile UE, de vreme ce compania lui Steve Jobs se multumeste sa afirme ca statistica ii favorizeaza, avand in vedere ca s-au vandut milioane de iPhone-uri si doar cateva au explodat.

Scoaterea de pe piata a terminalelor va avea loc doar daca autoritatile nationale ale fiecarei tari membre descopera probleme grave si comune ale tuturor handseturilor, care sa cauzeze explozii. Franta este prima tara inscrisa la o astfel de initiativa, avand in vedere numarul destul de mare de nemultumiti care au avut probleme grave cu iPhone-urile.

Interesant este faptul ca presa americana ii trateaza de obicei bland pe cei de la Apple, in vreme ce presa europeana nu ezita sa ii desfiinteze mai ales dupa ce compania din Cupertino a afirmat ca telefonul sau are probleme de supraincalzire sau explodeaza pentru ca "utilizatorul nu il foloseste ca la carte".

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×