Telefonul Nokia MeeGo, hibridul dintre MID, smartphone si tablet?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.750 ori
<b>Telefonul Nokia MeeGo, hibridul dintre MID, smartphone si tablet?</b>In vreme ce cu 2 ani in urma, netbook-urile veneau din urma drept un segment foarte puternic, tableturile sunt acum la putere, iar urmatorul venit ar putea fi segmentul de "smartbook-uri". Acestea se incadreaza undeva intre smartphone-uri si netbook-uri,...

In vreme ce cu 2 ani in urma, netbook-urile veneau din urma drept un segment foarte puternic, tableturile sunt acum la putere, iar urmatorul venit ar putea fi segmentul de "smartbook-uri". Acestea se incadreaza undeva intre smartphone-uri si netbook-uri, primul model Nokia putand arata cam ca terminalul de mai jos.

Aceasta imagine a fost realizata pornind de la ideea de "wishful thinking" si ce am dori sa vedem pe un hibrid Nokia cu MeeGo la bord. Specificatiile acestui terminal includ un display WVGA de minim 4 inchi (AMOLED), un procesor dual core ARM Cortex A9, o tastatura virtuala afisata pe un ecran capacitiv multitouch si o carcasa foarte slim.

Ar fi interesant ca Nokia sa isi deschida Ovi Store si altor producatori, precum Intel sau AppUp, pentru o mai mare varietate a aplicatiilor. In plus, terminalul MeeGo ar putea sosi cu o camera cel putin la fel de performanta ca si cea de pe modelul N8, daca e posibil... Ce dotari ati dori pe un astfel de hibrid?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×