Android 2.2, portat pe iPhone spre gelozia posesorilor de terminale Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.500 ori
<b>Android 2.2, portat pe iPhone spre gelozia posesorilor de terminale Android (Video)</b>Desi ne-am fi asteptat ca utilizatorii de telefoane Android 1.5 si 1.6 sa fie primii care sa beneficieze de un port al lui Android 2.2 Froyo pe handseturile lor, iata ca iPhone-ul are prioritate. Astfel, aflam ca Froyo ruleaza acum pe telefonul produs de...

Desi ne-am fi asteptat ca utilizatorii de telefoane Android 1.5 si 1.6 sa fie primii care sa beneficieze de un port al lui Android 2.2 Froyo pe handseturile lor, iata ca iPhone-ul are prioritate. Astfel, aflam ca Froyo ruleaza acum pe telefonul produs de Apple, multumita unui astfel de port.

Acest experiment are, in mod evident dezavantajele sale, cum ar fi faptul ca WiFi-ul nu functioneaza, nu exista o metoda de administrare a consumului de baterie pe terminal, ceea ce duce la supraincalzirea iPhone-ului in scurt timp. O alta problema este faptul ca Android nu recunoaste procesorul grafic de iPhone inca, astfel ca handsetul va suferi de lag uneori.

Daca tineti cu adevarat la iPhone-ul dumneavoastra, nu va recomandam sa incercati acest port, dar speram ca in curand sa fie lansata o versiune mai user-friendly. Daca vreti sa riscati, instructiunile se afla aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×