Versiunea europeană de Motorola Moto X ar putea debuta săptămâna viitoare

1.447 ori
<b>Versiunea europeană de Motorola Moto X ar putea debuta săptămâna viitoare</b>Motorola a început să trimită invitații presei la un eveniment care va avea loc la Londra săptămâna viitoare, în ziua de 14 ianuarie, adică marți. Aparent e vorba despre lansarea locală a faimosului telefon Moto X, dar mai multe informații...

Motorola a început să trimită invitații presei la un eveniment care va avea loc la Londra săptămâna viitoare, în ziua de 14 ianuarie, adică marți. Aparent e vorba despre lansarea locală a faimosului telefon Moto X, dar mai multe informații aveți mai jos.

Rețineți că Moto nu a anunțat încă subiectul evenimentului, deci e posibil să fie vorba de alt produs său serviciu. Vă reamintesc că au circulat cu câteva luni în urmă și zvonuri despre o nouă tableta Motorola, deci totul e posibil. Deocamdată ne vom mulțumi să ne așteptăm la o lansare locală de Motorola Moto X, sperând ca și prețul să fie destul de accesibil.

Cel mai clar indiciu în această privință pare a fi faptul că femeia din imagine pare a ține un handset de acest gen în mână. Ar fi interesant să vedem acest Moto X cu dotări diferite față de SUA, poate cu un upgrade și mă întreb dacă programul de designuri custom se va aplica și în Europa. Vă reamintesc că acest telefon vine cu nano SIM, ecran AMOLED de 4.7 inch cu rezoluție HD, 2 GB RAM, 16/32 GB memorie internă, camera de 10 MP și baterie de 2200 mAh.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×