Versiunea europeană de Motorola Moto X ar putea debuta săptămâna viitoare

1.497 ori
<b>Versiunea europeană de Motorola Moto X ar putea debuta săptămâna viitoare</b>Motorola a început să trimită invitații presei la un eveniment care va avea loc la Londra săptămâna viitoare, în ziua de 14 ianuarie, adică marți. Aparent e vorba despre lansarea locală a faimosului telefon Moto X, dar mai multe informații...

Motorola a început să trimită invitații presei la un eveniment care va avea loc la Londra săptămâna viitoare, în ziua de 14 ianuarie, adică marți. Aparent e vorba despre lansarea locală a faimosului telefon Moto X, dar mai multe informații aveți mai jos.

Rețineți că Moto nu a anunțat încă subiectul evenimentului, deci e posibil să fie vorba de alt produs său serviciu. Vă reamintesc că au circulat cu câteva luni în urmă și zvonuri despre o nouă tableta Motorola, deci totul e posibil. Deocamdată ne vom mulțumi să ne așteptăm la o lansare locală de Motorola Moto X, sperând ca și prețul să fie destul de accesibil.

Cel mai clar indiciu în această privință pare a fi faptul că femeia din imagine pare a ține un handset de acest gen în mână. Ar fi interesant să vedem acest Moto X cu dotări diferite față de SUA, poate cu un upgrade și mă întreb dacă programul de designuri custom se va aplica și în Europa. Vă reamintesc că acest telefon vine cu nano SIM, ecran AMOLED de 4.7 inch cu rezoluție HD, 2 GB RAM, 16/32 GB memorie internă, camera de 10 MP și baterie de 2200 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×