Apple are probleme cu dezvoltarea smartwatch-ului său; Bateria și ecranul sunt buclucașe!

1.398 ori
<b>Apple are probleme cu dezvoltarea smartwatch-ului său; Bateria și ecranul sunt buclucașe!</b>Se pare că Apple ar avea probleme cu dezvoltarea smartwatch-ului sau, astfel că un rival pentru Galaxy Gear nu va sosi atât de curând pe cât vă așteptați. înainte să luăm de bune informațiile vă reamintesc că zvonuri similare apăruseră și...

Se pare că Apple ar avea probleme cu dezvoltarea smartwatch-ului sau, astfel că un rival pentru Galaxy Gear nu va sosi atât de curând pe cât vă așteptați. înainte să luăm de bune informațiile vă reamintesc că zvonuri similare apăruseră și despre iPad Mini Retina și produsul a sosit teafăr și nevătămat.

Aparent necazurile au legătură cu tehnologia ecranului de pe ceas, cu bateria, dar și cu procesul de producție. Un oficial din "industrie" afirmă că gigantul din Cupertino ar fi oprit producția de prototipuri încă de la finalul anului trecut. Apple face mereu teste cu diferiți parteneri hardware, care au șansa unei probe de prototip.

Aparent un partener a fost deja respins, iar speculațiile afirmă și că Apple are o echipă mare asociată acestui proiect. Lista de zvonuri se încheie cu faptul că noul device va rula un fel de iOS lite, care se va descurca și cu un hardware puțin mai slab decât cel al unui iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×