Telefonul octo-core din gama mid-range a celor de la Huawei s-ar putea numi Huawei Honor 3X

Autor:  | Publicat în:  Huawei 937 ori
<b>Telefonul octo-core din gama mid-range a celor de la Huawei s-ar putea numi Huawei Honor 3X</b>După ce specificațiile terminalului entry-level Huawei Honor 3C au fost scăpate pe internet, iată că astăzi se întâmplă același lucru și cu smartphone-ul octo-core din gama mid-range. Astfel aflăm un posibil nume pe care acesta l-ar putea...

După ce specificațiile terminalului entry-level Huawei Honor 3C au fost scăpate pe internet, iată că astăzi se întâmplă același lucru și cu smartphone-ul octo-core din gama mid-range. Astfel aflăm un posibil nume pe care acesta l-ar putea avea, și câteva informații despre preț.

Se pare că cei de la Huawei au adoptat strategia de numire a telefoanelor ca și Apple. Zvonurile afirmă că smartphone-ul quad-core Huawei Honor 3C va fi dezvăluit în curând ca fiind un terminal entry-level. Se presupune că Huawei Honor 5X va fi principalul concurent al lui Xiaomi Mi2S.

Denumit Huawei G570 la început, Honor 3X va dispune de un procesor Mediatek octo-core de 1.7 GHz, 2 GB RAM, 8 GB memorie internă și un display 720p de 5.5 inch. De asemenea, acesta va mai beneficia de calitate audio DTS, o cameră principală de 13 megapixeli și una secundară de 5 megapixeli. Bateria va fi o unitate de 3000 mAh, iar prețul se va situa în jurul sumei de 203$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×