Eliminarea taxelor de roaming În zona Uniunii Europene ar putea fi amânate până În 2019!

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 909 ori
<b>Eliminarea taxelor de roaming În zona Uniunii Europene ar putea fi amânate până În 2019!</b>Odată cu apariția serviciilor 4G, concurența dintre operatori se intensifică pentru atragerea și păstrarea clienților prin oferirea acestor servicii fără costuri suplimentare. Unul dintre aceștia, este operatorul francez Bouygues, potrivit CNBC....

Odată cu apariția serviciilor 4G, concurența dintre operatori se intensifică pentru atragerea și păstrarea clienților prin oferirea acestor servicii fără costuri suplimentare. Unul dintre aceștia, este operatorul francez Bouygues, potrivit CNBC.

La o săptămână de la anunțul operatorului concurent, Iliad, cei de la Bouygues au decis să ofere la rândul lor pe piața franceză servicii 4G fără tarife suplimentare. S-ar putea ca și ceilalți operatori să le urmeze exemplul și astfel concurența va fi din ce în ce mai mare, iar veniturile vor cunoaște un declin considerabil.

Daniel Gleeson, analist la IHS Global Insight, consideră că serviciile 4G au devenit un subiect major de interes atât pentru companii, cât și pentru utilizatori. Acesta mai declară și faptul că în acest moment se pot câștiga bani frumoși din 4G, dar companiile au ales o abordare greșită, oferind aceste servicii gratuit.

Comentariile lui Gleeson au avut loc în timp ce unele surse apropiate situației, afirmă că proiectul cu privire la eliminarea taxelor de roaming în zona Uniunii Europene până în 2016 ar putea fi amânat cu 3 ani. Operatorii de telefonie mobilă se opun total acestei legi, deoarece le-ar afecta profiturile, care se află deja în scădere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×