ASUS PadFone E T008 Își face apariția online via Bluetooth SIG, un nou hibrid dar cu dotari midrange?

Autor:  | Publicat în:  Asus 799 ori
<b>ASUS PadFone E T008 Își face apariția online via Bluetooth SIG, un nou hibrid dar cu dotari midrange?</b>Una dintre metodele prin care scapă terminalele mobile pe web este prin publicarea de informații prin diferite autorități care certifica device-urile pentru utilizare. E vorba despre FCC, Bluetooth SIG și altele, iar azi un nou PadFone a fost...

Una dintre metodele prin care scapă terminalele mobile pe web este prin publicarea de informații prin diferite autorități care certifica device-urile pentru utilizare. E vorba despre FCC, Bluetooth SIG și altele, iar azi un nou PadFone a fost depistat.

Pe măsură ce ne pregătim de un eveniment în Taiwan pentru lansarea lui PadFone Mini, apar tot mai multe dovezi cu privire la existența sa. Intre timp descoperim la Bluetooth SIG un așa numit ASUS PadFone E T008, care pare a fi nu fi versiunea Mini, ci un device midrange cuprins între varianta de 7 inch și PadFone Infinity.

Padfone E are un ecran de 4.7 inch pe smartphone, iar tableta are un ecran de 10.inch. Interesantă e aici includerea a doua sloturi SIM, deci acesta este un PadFone dual SIM, spre deosebire de Infinity și Mini. Să ne pregătim oare pentru lansarea a câteva produse din gama PadFone și nu doar unul singur?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×