Telefonul Olimpiadelor 2008 sperie copiii!

1.592 ori
<b>Telefonul Olimpiadelor 2008 sperie copiii!</b>La prima vedere nu suntem siguri daca CECT a proiectat telefonul pe baza unei mascote Olimpice sau folosind o papusa voodoo... Admirati terminalul mobil creat special pentru Olimpiadele din Beijing 2008 in imaginea urmatoare: Inspirat de mascota Fuwa...

La prima vedere nu suntem siguri daca CECT a proiectat telefonul pe baza unei mascote Olimpice sau folosind o papusa voodoo... Admirati terminalul mobil creat special pentru Olimpiadele din Beijing 2008 in imaginea urmatoare:

Inspirat de mascota Fuwa Huanhuan, reprezentanta Olimpiadelor anului viitor, acest telefon de tip candybar va include un display de 1.5 inch, o camera de 1.3 megapixeli si sloturi pentru carduri microSD. Telefonul soseste cu un card de 256MB, dar si dotat cu un media player si evident continuturi ce au legatura cu evenimentul sportiv. Printre acestea se numara ringtone-uri Olimpice, wallpaper-uri si screen-savere.

Handsetul va fi destinat in exclusivitate pietei din China, deci probabil il vom vedea branduit sub forma de obiect de colectie pus in vanzare cu ocazia Olimpiadelor. Exista totusi sanse ca terminalul sa fie disponibil pe eBay la un moment dat, la sume exorbitante, avand in vedere raritatea sa. Ne este greu sa judem acest telefon care pare creat special pentru copii, dar o vom face de indata ce dispunem de lista completa de specificatii tehnice si de pretul sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×